ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022: ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ECONOMY TODAY

Ο CEO του Ομίλου Green Energy , κ. Γιώργος Γεωργίου απαντά σε καίρια ερωτήματα στο περιοδικό Economy Today, στην ειδική έκδοση -αφιέρωμα στις ενναλακτικές πήγες ενέργειας.

Επεξηγεί την σημαντικότητα και τον ρόλο του Ομίλου στην εφαρμογή ενναλακτικών πηγών ενέργειας στην Κύπρο.

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

«Σκοπός μας ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα να καταστεί η παροχή ηλιακής ενέργειας για εμπορικούς και βιομηχανικούς σκοπούς ως η κύρια πηγή ενέργειας στην Κύπρο», τονίζει σε συνέντευξή του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Green Energy, Γιώργος Γεωργίου, σημειώνοντας παράλληλα πως «βλέπουμε τους κόπους μας να δικαιώνονται». Αναφερόμενος στην Green Energy Group σημειώνει ότι προσφέρει μια ευρεία γκάμα φωτοβολταϊκών συστημάτων οικιακής και εμπορικής χρήσης ενώ σε ό,τι αφορά το συγκριτικό πλεονέκτημα του Ομίλου ο κ. Γεωργίου υπογραμμίζει: «Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Green Energy Group είναι ότι προσφέρει ολιστικές λύσεις που θα καλύπτουν τις όποιες ανάγκες προκύπτουν από τις διαγνωστικές μας μελέτες συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της εγκατάστασης, της συντήρησης ή και της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας».

Μπορείτε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη συνέντευξη εδώ:

https://economytoday.sigmalive.com/market-news/51941_green-energy-group-protostatisame-stin-axiopoiisi-tis-iliakis-energeias

https://www.facebook.com/economytodaycy/posts/pfbid0ffkTGpbu9yFKgTy2wJvNcPjWCAvvPXv9ouxoLtmByUwFzNFumzYvnYLa7k3w5aUHl

Το έντυπο περιοδικό Economy Today – Σεπτεμβρίου, αφιέρωμα στις ενναλακτικές πηγές ενέργειας βρίσκεται σε όλα τα κύρια περίπτερα της Κύπρου.