Εργαστήρι: Πράσινες Δημιουργίες με Ανακυκλώσιμα Υλικά από τον Όμιλο Green Energy και τον Δήμο Κουρίου

Συνέχεια στις δράσεις της Πράσινης Εβδομάδας με εργαστήρι για παιδιά, που διοργάνωσε ο Όμιλος Green Energy και υπό την αιγίδα του Δήμου Κουρίου. Το εργαστήρι με θέμα «Πράσινες Δημιουργίες με Ανακυκλώσιμα Υλικά» πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2024, μεταξύ των ωρών 17:00μ.μ. – 19:00μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Ύψωνα.

Το συγκεκριμένο εργαστήρι είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία της ανακύκλωσης, προσφέροντας τους παράλληλα έναν δημιουργικό τρόπο μάθησης. Δεκάδες παιδιά διδάχθηκαν για το πώς να αξιοποιούν ανακυκλώσιμα υλικά για να δημιουργούν πρωτότυπες κατασκευές.

Η πρωτοβουλία του Όμιλου Green Energy δεν αποσκοπεί μόνο στην ενημέρωση, αλλά και στο να εμπνεύσει τη νέα γενιά να υιοθετήσει έναν πιο πράσινο και υπεύθυνο τρόπο ζωής. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες που ενισχύουν τη συνεργασία και τη φαντασία των παιδιών, δίνοντας έμφαση στην επαναχρησιμοποίηση υλικών και τη μετατροπή καθημερινών αντικειμένων σε κάτι νέο και χρήσιμο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Αντιδήμαρχος Ύψωνα, κα. Αλέκα Στυλιανού και η Quality – Environmental & Operations Officer του Ομίλου Green Energy, κα. Μαριέλλα Χριστοδουλίδου.