GREEN WOOFS από τον Όμιλο Green Energy, τον Δήμο Αμαθούντας και το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου

Η φετινή Πράσινη Εβδομάδα επεκτείνεται πέραν των αξόνων του Ανθρώπου και του Περιβάλλοντος, και στα Ζώα. Ο Όμιλος Green Energy, ο Δήμος Αμαθούντας και το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου πραγματοποιήσαν την εκδήλωση «Green Woofs» το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στο Πάρκο Σκύλων Γερμασόγειας μεταξύ των ωρών 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: παιχνίδια για τους τετράποδους φίλους μας, δωρεάν διάθεση σκυλοτροφής, facepainting και μπαλονοκατασκευές, ομιλία από την κτηνίατρο Δρ. Αγγέλα Νεοφύτου και άλλες εκπλήξεις. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των παρευρισκόμενων σχετικά με τις ανάγκες των κατοικίδιων όπως είναι η φροντίδα, η κοινωνικοποίηση και η άσκηση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Αμαθούντας, κ. Κυριάκος Ξυδιάς, o Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου, κ. Κυριάκος Κυριάκου, και η Marketing Manager του Ομίλου Green Energy, κα. Ρουπίνα Ασημένου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Animal House και Hill’s Pet Nutrition για την δωρεάν παροχή σκυλοτροφών, τόσο για τους παρευρισκόμενους όσο και για το Καταφύγιο Σκύλων Δήμου Αμαθούντας.