Η GDL Green Energy Group στην Εκθεση Savenergy 2017

Η έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας διοργανώθηκε με επιτυχία για 13η συνεχόμενη χρονιά από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, με τη  συνεργασία του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου το τριήμερο 12 έως 14 Μαίου 2017 στην Κρατική έκθεση στη Λευκωσία.

Στην Έκθεση ο Όμιλος μας  είχε μια δυναμική παρουσία με περίπτερο στο οποίο παρουσίασε προϊόντα νέας τεχνολογίας για την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους της κατανάλωσης ενέργειας και γενικά της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων. Tεχνολογίες και υπηρεσίες τις οποίες παρέχει και πρωτοπορεί – φωτοβολταϊκά συστήματα aleo  και συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού Carrier.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε αυτή να είναι η απαρχή για νέες ευκαιρίες συνεργασίας και για την εκπλήρωση κάθε σας ανάγκης γύρω από τον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Oμίλου μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 25734800 ή στείλτε μας e-mail στο info@geg.com.cy