Καριέρα

Ο Όμιλος Green Energy αναπτύσσεται συνεχώς και αναζητά επαγγελματίες με όραμα την ενίσχυση της αειφορίας. Εάν είστε άρτια καταρτισμένος επαγγελματίας στον τομέα σας και μοιράζεστε το ίδιο πάθος με τη δυναμική μας ομάδα, τότε είστε ένα κλικ μακριά από την κατοχύρωση μιας θέσης.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας

Η επιτυχία του Ομίλου πηγάζει από τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας.

 

Εάν είστε επαγγελματίας στο είδος σας, αναζητάτε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις γνώσεις σας στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, να έχετε προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη, τότε στείλτε το βιογραφικό σας για να ενταχθείτε στην δυναμική ομάδα του Ομίλου Green Energy.

Δίνουμε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα

Με βασική αρχή την συμπερίληψη στον εργασιακό χώρο, δίνουμε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλους.

 

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Ομίλου, λαμβάνει συνεχώς επιμόρφωση σχετικά με νέες μεθόδους και τεχνολογίες που βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας και παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ακολουθούμε εξατομικευμένο μοντέλο εργοδότησης, δίνοντας ευκαιρίες ανέλιξης. Σεβόμαστε την οικογενειακή και προσωπική ζωή των ανθρώπων μας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εργάζονται ευέλικτα.

Τι προσφέρουμε;
  • Bonus Scheme
  • Άδεια Γενεθλίων
  • Εκπτωτικό πρόγραμμα
  • Διοργάνωση Green Activities
  • 13os μισθός
  • 21 ημέρες άδεια
  • Ευκαιρίες ανέλιξης
  • Επιχορήγηση Έκδοσης Επαγγελματικών Αδειών
  • Ευέλικτο ωράριο
  • Εκπαίδευση για προσωπική και επαγγελματική βελτίωση

#GreenFamily

«Μία Εταιρεία... Μία Δύναμη... Μία Ομάδα»

Η οικογένεια Green Energy απαρτίζεται από ανθρώπους με θετική ενέργεια, πάθος, ήθος και επαγγελματισμό

Από την πρώτη κιόλας ημέρας της ίδρυσής του, ο Όμιλος Green Energy, έχει εδραιώσει ανάμεσα στους ανθρώπους του, τις αξίες του σεβασμού και της εμπιστοσύνης. Κοινό μυστικό της ομάδας... Το πάθος για την ανάπτυξη και προσφορά Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Green Energy επενδύει καθημερινά στις δεξιότητες και την τεχνογνωσία του προσωπικού του, ενώ μέσα από δράσεις ενισχύει την αρχή της ομαδικότητας και της συμμετοχής.

Σεβασμός

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σεβασμό και την ίση μεταχείριση των ανθρώπων μας. Με πνεύμα αμοιβαιότητας επιτυγχάνουμε τη συνεχή βιώσιμη ανάπτυξη, προσθέτοντας αξία στο έργο της ομάδας. Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, επιδιώκει να βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους, ενώ ταυτόχρονα αναζητά και δίνει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα, φοιτητές ή απόφοιτους, μέσα από προγράμματα πρακτικής εργασίας. Οι νέοι άνθρωποι που έχουν όραμα και πάθος αποτελούν για τον Όμιλο πηγή ιδεών και καινοτόμων λύσεων.

Ήθος και Ακεραιότητα

Ως υπέρμαχοι της διαφάνειας και των πρακτικών ισότητας, αγκαλιάζουμε, αξιολογούμε και επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας υιοθετώντας ξεκάθαρες διαδικασίες. Κατοχυρώνουμε το δικαίωμα κάθε επαγγελματία να εργάζεται σε ένα περιβάλλον που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς διακρίσεις. Εφαρμόζουμε ένα ενιαίο σύστημα αξιολόγησης των ανθρώπων που εργάζονται στην οικογένειά μας, οριοθετώντας προσωπικούς και στρατηγικούς στόχους. Στόχος της διαδικασίας -που εφαρμόζεται καθετοποιημένα- είναι ο έγκαιρος εντοπισμός εκπαιδευτικών αναγκών αλλά και η αναγνώριση-επιβράβευση της απόδοσης.

Επικοινωνία

Διατηρούμε αμφίδρομη επικοινωνία με τους ανθρώπους μας. Φροντίζουμε ώστε οι επαγγελματίες του Ομίλου μας, λαμβάνουν μέρος στην ανάπτυξη της στρατηγικής πολιτικής και επιδιώκουμε να εκφέρουν άποψη σε κάθε νέο βήμα. Παράλληλα, έχουμε στοχευμένα καθιερώσει εκδηλώσεις εκτός εργασιακού χώρου, όπως ο θεσμός #GreenAfternoons και #GreenActivities, με το στόχο την ενίσχυση της ομαδικότητας ανάμεσα στους ανθρώπους μας.