Η SUNTECHNICS ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ GREEN ENERGY ΜΕ ΧΑΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ GOODWE ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ GOODWE PLUS+ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Η εταιρεία Suntechnics με χαρά υποδέχεται  την νέα της συνεργασία με την εταιρεία GoodWe η οποία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση της Κυπριακής αγοράς με ολοκληρωμένες λύσεις 360º (one stop solution) όσον αφορά τις εγκαταστάσεις φωτοβολταικών και την αποθήκευση ηλιακής ενέργειας.

Η εταιρεία Suntechnics με την πολύχρονη πείρα της στον χώρο των φωτοβολταικών, εντόπισε τα προνόμια των προϊόντων και υπηρεσιών  GoodWe, και έπραξε καταλλήλως για τον αναγκαίο εφοδιασμό της Κυπριακής αγοράς.

Η GoodWe είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μετατροπέων και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας όπου πρόσφατα εγκαινίασε και στην Ελλάδα την παρουσία τους με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και η ευρύτερη στρατηγική της συνεργασίας Suntechnics &  GoodWe  δηλαδή, να βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες τους, με όλη την γκάμα των προϊόντων και την τεχνογνωσία των 2 εταιρειών.

Δίδεται η μοναδική ευκαιρία στους συνεργάτες  της Suntechnics να πιστοποιηθούν ως εγκαταστάτες των προϊόντων GoodWe ΔΩΡΕΑΝ με το πρόγραμμα υποστήριξης πελατών και πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη.

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, η «Εβδομάδα Εκπαίδευσης» με το πρόγραμμα GOODWE PLUS+ που αφορά την πιστοποίηση εγκαταστατών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η «Εβδομάδα Εκπαίδευσης» GOODWE PLUS πραγματοποιείται διαδικτυακά σε μία σειρά 3 σεμιναρίων, με την ολοκλήρωση των οποίων οι πιστοποιημένοι εγκαταστάτες θα απολαμβάνουν σειρά προνομίων και οφέλη. 

Το πρόγραμμα GOODWE PLUS+!

To GOODWE PLUS+ δίνει πρόσβαση σε αποκλειστική τεχνική υποστήριξη, επαγγελματική εκπαίδευση, και επέκταση εγγύησης στους Inverters GoodWe.

Ειδικότερα, ο πιστοποιημένοι επαγγελματίες στο πρόγραμμα GOODWE PLUS+ θα απολαμβάνουν μια ειδική επέκταση της εγγύησης στα 10 έτη για όλους τους Inverters της GoodWe έως 20kW – σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Το GoodWe PLUS+ προσφέρει στα μέλη του δικτύου του απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών και υποστήριξης πελατών, καθώς και πολλαπλές ευκαιρίες εξέλιξης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Το GOODWE PLUS+ είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης συνεργατών με πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη, όπως:

  • Πιστοποίηση Εγκαταστάτη GOODWE PLUS+
  • Πρακτική τεχνική εκπαίδευση στα προϊόντα της GoodWe
  • Αυτόματη και ΔΩΡΕΑΝ επέκταση της εγγύησης
  • Αποκλειστικά οφέλη σε παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών after-sales και εγγυήσεων

Διαδικασία Πιστοποίησης

Για να πιστοποιηθείτε ως εγκαταστάτης GOODWE PLUS+ και να επωφεληθείτε από τα πρόσθετα προνόμια του δικτύου μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε στον κύκλο εκπαίδευσής μας. Τα διαδραστικά μαθήματα κατάρτισης γίνονται με τη μορφή διαδικτυακών σεμιναρίων και περιλαμβάνουν πρακτικές δεξιότητες προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες των εγκαταστατών στην καθημερινή τους εργασία.

Κύκλος Εκπαίδευσης & Ημ/νίες

Ο κύκλος εκπαίδευσης γίνεται στην ελληνική γλώσσα και πραγματοποιείται με την μορφή online σεμιναρίων όπου αποτελείται από 3 υποχρεωτικές θεματικές ενότητες, διάρκειας 2 ωρών η κάθε μία:

Module 1: Σειρά προϊόντων GoodWe και εφαρμογές  Εγγραφή εδώ

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 10:00 – 12:00 (GMT+3)


Module 2: Εγκατάσταση και παρακολούθηση  Εγγραφή εδώ

Πέμπτη, 30 Ιουνίου 10:00 – 12:00 (GMT+3)


Module 3: Αντιμετώπιση προβλημάτων και service   Εγγραφή εδώ

 

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 10:00 – 12:00 (GMT+3)

Επικοινωνία:

Μάθετε περισσότερα https://www.goodwe.com/ ή επικοινωνήστε μαζί μας sales.gr@goodwe.com.

Σχετικά με την GoodWe:

Η εταιρεία GoodWe είναι εισαγμένη στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους σε 20 διαφορετικές χώρες και μια ομάδα άνω των 600 μηχανικών στα κέντρα Ε&Α που εργάζεται για τη συνεχή βελτιστοποίηση και εξέλιξη της τεχνολογίας αποθήκευσης ενέργειας. Οι inverter της GoodWe κατατάχθηκαν στην 1η θέση παγκοσμίως από την Wood Mackenzie το 2020, με μερίδιο αγοράς άνω του 15%, και η εταιρεία κατατάχθηκε μεταξύ των 10 κορυφαίων προμηθευτών αντιστροφέων παγκοσμίως από την IHS Markit.