Ο ΟΜΙΛΟΣ GREEN ENERGY ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ «ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΠΗΛΕΙΟ

Σε ένα μαγικό τοπίο κάτω από την Πανσέληνο του Ιούλιου, έγινε ψες μια μουσική πανδαισία με την υπέροχη Γλυκερία, τον Ανδρέα Αροδίτη, το Γιώργο Ιωάννου, το φωνητικό σύνολο «Διάσταση» σε τραγούδια των μεγάλων συνθετών Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Ξαρχάκου, Πλέσσα και Δήμου Μούτση. Την συναυλία επιμελήθηκε μουσικά ο  Άδμητος Πιτσιλλίδης, μαέστρος του μουσικού σχήματος.

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Καπηλειό τελούσε υπό την αιγίδα του ΠτΔ τον οποίο εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γιάννης Τουμαζής, με την παρουσία Βουλευτών, Δημάρχων, των κοινοταρχών της ευρύτερης περιοχής και περίπου 500 άτομα από τις κοινότητες της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση ήταν πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβουλίου Καπηλειού με την στήριξη της ομάδας πρωτοβουλίας ανάπτυξης της Άλασσας και χορηγό ένα από τους μεγαλύτερους ομίλους πράσινης ενέργειας στην Κύπρο Green Energy Group. Ο Ανώτερος εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, δήλωσε «ότι αποτελεί ευθύνη όλων μας η πολιτιστική αναβάθμιση των ορεινών περιοχών της χώρας μας και ότι τέτοιες εκδηλώσεις συνεισφέρουν στην ποιότητα ζωής των πολιτών».

Στον Υφυπουργό Πολιτισμού κ. Γιάννη Τουμαζή, την υπέροχη Γλυκερία και τον ανώτερο εκτελεστικό Διευθυντή του ομίλου Green energy κ. Γιώργο Γεωργίου, δόθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, έργα τέχνης δημιουργίες του αναγνωρισμένου Κύπριου χαράκτη κ. Χαμπή Τσαγκάρη.