Προσφερουμε αιμα, χαριζουμε ζωη!

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!!! Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ’ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.Υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από αυτό;
O Όμιλος εταιρειών GDL Green Energy Group διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Η αιμοδοσία διοργανώνεται εις μνήμη του συναδέλφου Σάββα Σοφοκλέους, υπό την αιγίδα του Αντιδημάρχου Λεμεσού κύριου Νίκου Σύκα. Σας καλούμε να τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπητού μας συναδέλφου και να προσφέρουμε αυτό το πολύτιμο δώρο στους συνανθρώπους μας.

Οι ανάγκες για αίμα στην Τράπεζα Αίματος του Νοσοκομείου Λεμεσού είναι πάντα μεγάλες. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να καλύψουμε όσο μπορούμε αυτές τις ανάγκες. Σας καλούμε να μας βοηθήσετε σε αυτό! Προσφέρουμε αίμα, χαρίζουμε ζωή!


Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί στα γραφεία του Ομίλου μας, στην οδό Νίκου Παττίχη 107Β στη Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 25734800.