14ο Συνεδριο Λιανικου Εμποριου στην Κυπρο

Το Cyprus Grocery Retail Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 Μαίου 2017, στο Hilton Park στη Λευκωσία από την εταιρεία ΙΜΗ, είναι ο ετήσιος θεσμός που απευθύνεται στον κόσμο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στην Κύπρο. Στα πλαίσια του συνεδρίου διοργανώθηκαν τα ΙΝ Βusiness Grocery Retail Awards όπου αποτελούν την επιβράβευση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης (FMCGs) που έχουν διαπρέψει τη χρονιά που μας πέρασε και έχουν καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι τάσεις και εξελίξεις στον τομέα των FMCSs. Οι σημαντικότερες διεθνείς και τοπικές τάσεις του λιανικού εμπορίου, η διανομή των FMCGs στην Κύπρο, η επέκταση των Brands καθώς και η αφοσίωση των καταναλωτών ήταν μερικά από τα θέματα που παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν στο συνέδριο.

Το συνέδριο αποτελεί τη μεγαλύτερη σύναξη διευθυντών και στελεχών εμπορικών εταιρειών, υπεραγορών, πολυκαταστημάτων, συμβούλων και γενικά του τομέα του Λιανικού Εμπορίου.

Ο Όμιλος Green Energy Group δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του συνεδρίου αυτού και να δώσει το παρόν του, ενημερώνοντας όλους τους παρεβρισκόμενους για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον τομέα του Λιανικού εμπορίου.