Αιμοδοσία υπό την αιγίδα του Δήμου Πολεμιδιών

📅 15 Οκτωβρίου 2024

🕒 16:00. – 19:00 μ.μ.

📌  Αίθουσα– Εκκλησία Αγίου Γεώργιου Χαβούζας

 

Κατά τη δεύτερη ημέρα της Πράσινης Εβδομάδας, η δέσμευσή του Ομίλου της Green Energy για τη βιωσιμότητα επεκτείνεται πέρα από την προστασία του περιβάλλοντος και περιλαμβάνει την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας. Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμος Πολεμιδιών θέτει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα της Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας.

Αυτή η δράση μας υπενθυμίζει ότι η βιωσιμότητα δεν περιορίζεται μόνο στο περιβάλλον, αλλά αγγίζει και τη φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Με την συγκεκριμένη ενέργεια προσφοράς, συνεισφέρουμε στη διατήρηση της ζωής, παρέχοντας αίμα σε όσους το χρειάζονται. Αρκεί μόνο να αναλογιστούμε ότι κάθε φυάλη αίματος μπορεί να σώσει μέχρι και τρία άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση αυτή έχει καθιερωθεί ως θεσμός από τον Όμιλο Green Energy και γίνεται στη μνήμη των συναδέλφων Σάββα Σοφοκλέους και Ντιάνας Γαβριηλίδου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Δήμαρχος Πολεμιδιών, κ. Άντρος Θεοδώρου και ο κ. Χαράλαμπος Κυριακου, COO του Ομίλου Green Energy.