Νέα Ιστοσελίδα Green Energy

Ο όμιλος Green Energy προχώρησε σε μια ριζική ανανέωση της εικόνας του, και παρουσιάζει επισήμως τη ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα, που αποτελεί μέρος της συνολικής ανανέωσης του ομίλου.

Η απόφαση αυτή, έχει παρθεί από τη Διοίκηση με την πλήρη στήριξη των μελών του Ομίλου αφού η εξέλιξη του Ομίλου είναι ραγδαία στον τομέα εναλλακτικών “έξυπνων” πηγών ενέργειας. Ο Όμιλος συμμετέχει επίσημα από τον Οκτώβριο 2022, στην μεταβατική ρύθμιση της ανταγωνιστικής αγοράς Ηλεκτρισμού στην Κύπρο. Η διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας σε βιομηχανικούς και εμπορικούς καταναλωτές άρχισε ήδη από την 1η Οκτωβρίου και στη συνέχεια, θα διατίθεται και σε οικιακούς πελάτες.

Η ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα του Ομίλου επισφραγίζει και τυπικά την ταχεία υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού 2023, όπου ο όμιλος θέλει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην Κυπριακή αγορά στο τομέα της Ενέργειας και να οδηγηθεί σε μια νέα εποχή δυναμικής βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο σχεδιασμό της ανανέωσης σημαντική ήταν και η δημιουργία νέας ιστοσελίδας που να αντιπροσωπεύει την αποστολή και όραμα του Ομίλου.

Η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας για τον Ομίλο Green Energy φέρνει μαζί της πληθώρα θετικών πτυχών και οφέλων για τόσο τον ίδιο τον Ομίλο, όσο και για τους χρήστες της.

Ο Ομίλος Green Energy αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα, υψηλής ποιότητας ιστοσελίδα με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία του στον κυβερνοχώρο και να προσφέρει μια αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες της. Μέσω αυτής της νέας ιστοσελίδας, ο Ομίλος Green Energy στοχεύει να επικοινωνεί το μήνυμά του για την προάσπιση του περιβάλλοντος και την προαγωγή της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μία από τις κύριες προσφορές της νέας ιστοσελίδας είναι η ευκολότερη πρόσβαση και πλοήγηση για τους χρήστες. Η καθαρή, ευέλικτη και φιλική προς τον χρήστη διεπαφή θα επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία περιήγησης.

Η νέα ιστοσελίδα θα παρέχει έναν ενημερωμένο και εκτεταμένο κατάλογο των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει ο Ομίλος Green Energy. Αυτό θα επιτρέπει στους πελάτες να ενημερώνονται για τα τελευταία προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες που προσφέρονται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Επίσης ακόμη ένα πλεονέκτημα της νέας ιστοσελίδας είναι η δυνατότητα για τους επισκέπτες να επικοινωνούν απευθείας με τον Ομίλο Green Energy μέσω ενός ενσωματωμένου συστήματος συνομιλίας, και άλλων καναλιών. Αυτό θα επιτρέπει στους πελάτες να λύνουν απορίες, να λαμβάνουν τεχνική υποστήριξη ή να κλείνουν ραντεβού για εγκαταστάσεις ανανεώσιμης ενέργειας.