Ο CEO του Ομίλου μας ως υποψήφιος στα IN Business Awards 2023

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο κ. Γιώργος Γεωργίου, CEO and Founder του Ομίλου Green Energy έχει προταθεί για την κατηγορία Μάνατζερ – CEO (Εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή) στα IN Business Awards 2023!

Η υποψηφιότητα του κ. Γεωργίου βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε καλύτερους της κατηγορίας και αυτό το γεγονός μας τιμά ιδιαίτερα αφού αναγνωρίζεται η διαχρονική προσφορά του στο επιχειρείν και την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. 

Το όνομά του κ. Γεωργίου έχει ταυτιστεί με την «πράσινη ενέργεια». Έχει αφιερώσει πέρα των 20 χρόνων στον τομέα των ΑΠΕ και δικαίως θεωρείται σήμερα ως ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες και κορυφαίους επιχειρηματίες στα ενεργειακά δρώμενα της χώρας μας.

Οραματιστής με πολύπλευρη δράση σε θέματα διασφάλισης της αειφορίας, δίνει δυναμικά το παρόν του προωθώντας ένα πολύ αξιόλογο έργο με στόχο να προσφέρει ενιαίες και ολιστικές λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Μαζί με την ομάδα του ηγείται μεγάλων και σημαντικών έργων που στόχο έχουν την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας του τόπου και την δημιουργία ενός καλύτερου πλανήτη για τα παιδιά μας.

Ο ίδιος αποτελεί μέντορα για τους εργαζόμενους στον Όμιλο μας και επενδύει στην εισαγωγή καινοτόμων πρακτικών για την υλοποίηση του οράματός του.

Με έντονη κοινωνική και επιχειρηματική δράση, διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ΣΕΑΠΕΚ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΛ Λεμεσού. Σήμερα είναι Μέλος του ΔΣ και Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΕΒ, Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας της ΟΕΒ, επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΗ, Πρόεδρος της Επιτροπής Λεμεσού – Πάφου της ΟΕΒ καθώς και πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΠΑΣΕΕΞΕ).

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει και λήγει στις 4 Απριλίου 2024.
🌐Ψηφίστε εδώ: www.inbawards.com/psifoforia/