Καθαρισμός περιοχής στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Ετοιμαστείτε να σηκώσετε τα μανίκια σας και ελάτε μαζί μας για μια πρωτοβουλία με γνώμονα την κοινότητα που ενσαρκώνει το πνεύμα της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς αναλαμβάνει την αιγίδα της εκδήλωσης καθαρισμού περιοχής που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2023, από τις 9:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. Το σημείο συνάντησης μας θα είναι στο Πάρκο Αλίκης Βουγιουκλάκη (πίσω από το ίδρυμα «Άγιος Στέφανος». Ο καθαρισμός θα επικεντρωθεί σε περιοχές τόσο βόρεια όσο και νότια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, ιδιαίτερα μπροστά από το Ίδρυμα Αγίου Στεφάνου.

Αυτή η εκδήλωση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους πρωταρχικούς στόχους της Πράσινης Εβδομάδας. Δίνει έμφαση στην εφαρμογή και θεσμοθέτηση βιώσιμων πρακτικών στην καθημερινότητά μας. Η Εκδήλωση Καθαρισμού της Γειτονιάς μας παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτούς τους στόχους καθώς μέσω αυτής, φέρνουμε την κοινότητά κοντά για να συμμετάσχει ενεργά στη διατήρηση και τη βελτίωση του τοπικού μας περιβάλλοντος.

Αναλαμβάνουμε άμεση δράση για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος μας. Καθαρίζοντας τη γειτονιά μας, μειώνουμε τη ρύπανση, βελτιώνουμε την αισθητική και δημιουργούμε έναν ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο χώρο διαβίωσης για όλους τους κατοίκους. Αυτή η εκδήλωση είναι μια πρακτική επίδειξη της βιωσιμότητας στη δράση. Είναι κάτι περισσότερο από απλά λόγια. είναι να σηκώσουμε τα μανίκια και να κάνουμε μια απτή διαφορά.

Συμμετέχοντας σε αυτήν την εκδήλωση καθαρισμού, ευαισθητοποιούμε σχετικά με τη σημασία της υπεύθυνης διαχείρισης απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι μια εκπαιδευτική ευκαιρία για όλους!