ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών κατείχε την αιγίδα της εκδήλωσης αιμοδοσία στα πλαίσια του θεσμού “Green Week” σε συνεργασία με τον όμιλο μας Green Energy.

Στο σταθμό Αιμοδοσίας στην Εκκλησία Αγίου Γεωργίου Χαβούζας μαζεύτηκε ένας αισιόδοξος αριθμός εθελοντών, υπενθυμίζοντάς μας ότι η βιωσιμότητα δεν περιλαμβάνει μόνο το περιβάλλον αλλά και την ευημερία της κοινότητάς μας.

Ο Δήμαρχος Κ.Πολεμιδιών κ.Νίκος Αναστασίου τόνισε ότι δίνοντας αίμα, συμβάλλουμε στη βιωσιμότητα της ίδιας της ζωής, διασφαλίζοντας ότι οι συνάνθρωποι μας έχουν πρόσβαση στους σωτήριους πόρους που μπορεί να χρειάζονται.

Ο CEO του Ομίλου μας κ. Χαράλαμπος Κυριάκου ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και το προσωπικό του κέντρου αιμοδοσίας για το σημαντικό έργο που εκτελούν. Κλείνοντας ανάφερε ότι ο όμιλος Green Energy δηλώνει δυναμικά παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ευημερία της κοινότητάς μας και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για τον όμιλο μας και γίνεται εις μνήμη των Σάββα Σοφοκλέους και Ντιάνας Γαβριηλίδου, οι οποίοι ανήκαν στο δυναμικό του ομίλου.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό : GREEN WEEK – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ