ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Δεκάδες Λεμεσιανοί πολίτες σήκωσαν τα μανίκια τους την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην τελική εκδήλωση της εβδομάδας, τον καθαρισμό περιοχής στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Μια πρωτοβουλία με γνώμονα την κοινότητα που ενσαρκώνει το πνεύμα της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς ανέλαβε την αιγίδα καθαρισμού περιοχής στα πλαίσια της Πράσινης Εβδομάδας σε συνεργασία με τον όμιλο Green energy, και με τους συμμετέχοντες να κινούνται σε περιοχές τόσο βόρεια όσο και νότια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, ιδιαίτερα μπροστά από το Ίδρυμα Αγίου Στεφάνου.

Οι συμμετέχοντες ανέλαβαν άμεση δράση, για την προστασία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος μας.  Όπως επεσήμανε και ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου «Καθαρίζοντας τη γειτονιά μας, μειώνουμε τη ρύπανση, βελτιώνουμε την αισθητική και δημιουργούμε έναν ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο χώρο διαβίωσης για όλους τους κατοίκους».

Προσθέτοντας, η κα Αντριάνα Ναστούλη, Executive Personal Assistant του CEΟ του Ομίλου Green Energy, ανάφερε ότι “Αυτή η εκδήλωση ενσαρκώνει το πνεύμα της κοινότητας – της περιβαλλοντικής ευθύνης – και τη πρακτικής δράσης. Συμμετέχοντας σε αυτήν την εκδήλωση καθαρισμού, ευαισθητοποιούμε σχετικά με τη σημασία της υπεύθυνης διαχείρισης απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος.”