Στρατηγικη συνεργασια με την παγκoσμιου φημης εταιρεια GoodWe

Green Energy Group: Στρατηγική συνεργασία με την παγκoσμίου φήμης εταιρεία GoodWe

«Ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις στην Κυπριακή αγορά από τους κορυφαίους για το σπίτι και την επιχείρηση»

Ο Όμιλος Green Energy υποδέχεται τη νέα συνεργασία με την εταιρεία GoodWe, η οποία αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση της Κυπριακής αγοράς με ολοκληρωμένες λύσεις 360º (one stop solution) όσον αφορά τις εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών και την αποθήκευση ηλιακής ενέργειας.

Με την πιο πάνω συνεργασία ο Όμιλος επεκτείνει τις στρατηγικές του συνεργασίες με στόχο να φέρει στην Κυπριακή αγορά τεχνολογικά αναβαθμισμένες πράσινες λύσεις, προνομιακά προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Γεώργιος Γεωργίου, ανέφερε ότι η συνεργασία Green Energy &  GoodWe  υπηρετεί το όραμα και τους στόχους που έθεσε ο Όμιλος, για παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών λύσεων προς όλους.  Ενώ ο κ. Θανάσης Σακκάς, Sales Director Channels Ευρώπης & Βόρειας Αφρικής για την GoodWe, δήλωσε σχετικά: Με
κοινή πελατοκεντρική φιλοσοφία και κοινούς στόχους, ο Όμιλος Green Energy και η GoodWe, θα προσφέρουν προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες. Προχωρούμε μαζί για ένα βιώσιμο ενεργειακά μέλλον, με αφοσίωση στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων σε κάθε έργο και κάθε κλίμακας.

Η GoodWe είναι ένας παγκόσμιος, κορυφαίος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μετατροπέων (inverters) και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, ο οποίος πρόσφατα εγκαινίασε και στην Ελλάδα την παρουσία τους με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η στρατηγική συνεργασία δίνει τη μοναδική ευκαιρία και στους υφιστάμενους συνεργάτες, του Ομίλου Green Energy, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν ως επαγγελματίες τεχνικοί εγκατάστασης των προϊόντων GoodWe, παρακολουθώντας ΔΩΡΕΑΝ το πρόγραμμα υποστήριξης εγκαταστατών και δίνοντάς τους πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια και οφέλη.

Σχετικά με την GoodWe

Η GoodWe είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή φωτοβολταϊκών μετατροπέων και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και είναι εισηγμένη ως ανώνυμη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης (Κωδικός Μετοχής: 688390). Με μία μακροχρόνια και ισχυρή παρουσία στην αγορά, η GoodWe μετράει 35 GW εγκατεστημένης ισχύος σε περισσότερες από 100 χώρες. Οι μετατροπείς της GoodWe έχουν χρησιμοποιηθεί σε οικιακές και εμπορικές στέγες, βιομηχανικά συστήματα και έργα μεγάλης κλίμακας και κυμαίνονται από 0,7kW έως 250kW. Η εταιρία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 20 χώρες και θεωρείται από την Wood Mackenzie ως ο No.3 παγκoσμίως, κορυφαίος προμηθευτής αντιστροφέων αποθήκευσης για το 2021. Η GoodWe διακρίθηκε από την BloombergNEF με την υψηλότερη βαθμολογία Altman-Z μεταξύ των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών για το 2021 αποδεικνύοντας την ισχυρή, υγιή οικονομική της βάση και bankability, ενώ παράλληλα, αποτελεί έως σήμερα την μοναδική εταιρεία κατασκευαστή μετατροπέων που βραβεύτηκε για 7 συνεχόμενα έτη με την διάκριση All Quality Awards από την TÜV Rheinland (2015-2021).  Το 2022 διακρίθηκε με το ασημένιο βραβείο EcoVadis  τοποθετώντας την στο κορυφαίο 14% των 100.000+ εταιρειών σε 175 χώρες, πιστοποιώντας την δέσμευση της εταιρείας για ένα βιώσιμο, ενεργειακά έξυπνο μέλλον.